Een coole camper huren bekijk ons aanbod.

Go Campers – Dé bestemming voor het huren, kopen of importeren van compacte campers

De camper van je dromen

Klaar om jouw avontuur te beginnen? Ontdek ons aanbod van buscampers hieronder en reserveer eenvoudig 24/7 online. Of je nu kiest voor een VW California, Mercedes Marco Polo of een family Tourer gezins-camper, met vertrek- en retourdagen op maandag en vrijdag, zorgen wij voor het ultieme comfort en gemak tijdens jouw reis.

Ford nugget
OF GELIJKWAARDIG

Marco polo
OF GELIJKWAARDIG

California
OF GELIJKWAARDIG

GRAND CALIFORNIA
OF GELIJKWAARDIG

De Tourer 5.9
OF GELIJKWAARDIG

Tourer Family
OF GELIJKWAARDIG

De Tourer 6.4
OF GELIJKWAARDIG

De Tourer 6.4
OF GELIJKWAARDIG

beschikbaarheid & offerteAANVRAAG

Vertrek jij binnenkort vanaf één van onze volgende locaties; Amsterdam-Schiphol of Malaga (Spanje) We hebben speciale tarieven voor de voordeel- en middenperiode. Voor langere huurperiodes kun je een vrijblijvende offerte ontvangen. Voordeelperiode 6 weken huren =4 weken betalen (ideaal voor overwinteraars) en bij het reserveren in de middenperiode ontvang je vanaf de 4e week 15% korting. 

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende aanbieding in de door jou gewenste periode. 

Vragen? E-mail: hello@gocampers.nl of WhatsApp ons op nummer: +31 13 300 38 09.
Wat is inbegrepen?

Wij rekenen voor de basisuitrusting eenmalig uitgiftekosten à €125,- voor het rijklaar maken van de camper. Je ontvang hiervoor van ons in bruikleen de basisuitrusting

Internationale pechulpservice inclusief vervangende camper bij pech onderweg en het gasverbruik is inbegrepen. Er worden achteraf geen extra kosten in rekening gebracht. Naast de basisuitrusting kun je kiezen uit extra verhuuropties.

De inhoud van de basisbox omvat:

 

Wij geloven in het verkennen van de wereld op jouw eigen manier, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan compacte bus campers voor verhuur. Of je nu op zoek bent naar een intieme roadtrip met je partner of een avontuurlijke vakantie met het hele gezin, bij Go Campers vind je de perfecte reisgenoot voor je volgende droomvakantie.

CO2-compensatie

Bij Go Campers streven we ernaar om milieubewuste keuzes te integreren in alles wat we doen. We begrijpen de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu, daarom nemen we actief maatregelen om deze impact te verminderen en positieve veranderingen te stimuleren.


Voor elke gereden kilometer investeren we in CO2-compensatieprojecten en boomplantacties, als onderdeel van onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een duurzamere toekomst te creëren. Samen kunnen we het verschil maken en een gezondere planeet nalaten voor toekomstige generaties.

kortingscode ter waarde van €50

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een exclusieve kortingscode ter waarde van €50! Mis geen enkel nieuws, aanbiedingen of reistips meer en bespaar op je volgende avontuurlijke reis met Go Campers.